Разнообразие от апартаменти продава НАП Пловдив през месец октомври.

Огледите на някои от тях вече започнаха. В Пловдив на ул.“Плиска“ например се предлагат две жилища с прилежащи изби към тях, едното от които е с площ 65 квадрата, а другото – 53 квадратни метра. Намират се в сграда, която е ново строителство и напълно завършена. На същия адрес освен апартаментите се продава и гараж. И трите имота могат да бъдат огледани до 17-ти октомври включително в присъствието на публичен изпълнител от НАП. До същата дата се подават ценови предложения за закупуването им и се внася депозит в размер на 20% от първоначално обявената цена.

Също в Пловдив, но на други адреси – на ул.“Димитър Талев“ и ул.Славееви гори“ са подготвени за продан апартаменти, съответно 93 квадрата и 78 квадрата, чиито огледи предстоят от 13-ти до 15-ти октомври. Проявяващите любопитство към Велинград като дестинация пък могат да разгледат жилище от 82 квадратни метра, което излиза на търг на атрактивната цена от 37 хиляди лева.

Апартаментите са обявени за продан от НАП Пловдив поради различни причини. Някои от тях заради натрупани данъчни и осигурителни задължения от страна на досегашните им собственици, а други – след конфискуване в полза на държавата от Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество.

Подробности по тези и други продажби, организирани от публичните изпълнители на НАП Пловдив, могат да бъдат разгледани на сайта на НАП в  рубриката „Продажби“. Във всяко съобщение са публикувани сроковете за огледи, за внасяне на депозит и на ценово предложение, както и телефон за връзка с водещия търга.

TrafficNews.bg