"Съболезнования на Бедрос Пехливанян и сина му. Не сте сами! Бедо е един от хората, с които поставихме началото на ГЕРБ в Русе през 2008 г. Благодаря на полицаите и прокурорите, които стигнаха до извършителите на това тежко престъпление. Въпреки чегъртането и в МВР, има останали достойни полицаи!"

Това написа бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов на профила си във Фейсбук. И придружи публикацията си със снимка, на която е заедно с Бедрос Пехливанян и сина му. 

Съпругата на шефа на ГЕРБ в Русе отвлечена и убита от двама мъже, взели 65 000 лева от дома имЗаподозрените са в ареста с прокурорско постановление за 72 часа

Припомняме, че Ери Пехливанян, собственичка на верига русенски аптеки и съпруга на шефа на групата на ГЕРБ Бедрос Пехливанян в общинския съвет в града беше убита и разчленена от двама бандити. Те й задигнали над 65 000 лева, след което се отървали от тленните останки, като ги метнали в дерето на река Русенски Лом.

Задържаните за убийството мъже са направили пълни самопризнания за извършеното убийство. У тях са открити пари, откраднати от дома на жената. 

Убиха и разчлениха собственичка на аптеки в Русе и съпруга на съветник от ГЕРБАрестувани са двама мъже, които са взели 30 000 лева от убитата жена