Основното, което един букмейкър гради, е репутацията си, а при Betway тя е безспорна. Именно за това даването на лиценз от българските власти на британската компания от преди няколко дни е изключително добра новина за родните почитатели на залозите. Няма и как да е иначе - все пак става дума за бранд, който е създаден на Острова през 2006 г. 16 години са период, който е достатъчно дълъг, за да сме сигурни, че можем да имаме доверие на този сайт. Поради тази причина, няма от какво да се притеснявате, и можете да пристъпите към BET WAY регистрация, за да се насладите на всички опции, които букмейкърът предлага. А те не са никак малко. Спортният сектор е изключително добре развит, казиното предлага огромен брой разнообразни игри, а освен това ще намерите и богата гама от все по-налагащите се в последните години електронни спортове.

Тъй като е нов на пазара, може би ще се зачудите дали да не изчакате мнение на играчи, които вече са залагали в сайта. Все пак по-правилният вариант в случая е да се доверите на репутацията на компанията в световен мащаб, която е доста сериозна, и да пристъпите спокойно към регистрация в него. А тя става доста лесно. Основните неща, които се изискват от Вас като данни, са стандартните - имена, телефон, имейл, ЕГН, адрес, юзър нейм и парола. За верификацията Ви впоследствие ще са нужни и снимки на личната Ви карта от двете й страни. Предоставянето на лични данни няма защо да Ви притесняват, тъй като даването на лиценз от българските власти на въпросния бранд, Ви гарантира, че той няма как да злоупотреби, тъй като, ако го направи, ще попадне под ударите на закона. Това гарантира Вашата защита. Все пак става дума за дълъг процес по кандидатстване, предоставяне на редица документи и покриване на конкретни условия, през които Betway е минал, за да бъде достъпен за българските почитатели на залозите.

Важно е и Вие да не злоупотребите при регистрацията. В никакъв случай не трябва да се опитвате да надхитрите букмейкъра, стремейки се да заобиколите правилата, които има. Например, не си позволявайте въвеждането на чужди лични данни, или фалшиви такива. Ако го направите, когато се стигне до момент, в който ще се наложи да депозирате или теглите средства, това няма да бъде възможно, а Вие можете да бъдете наказани заради некоректни действия. Ако сте коректни, няма да се стигне до лимитиране или затваряне на профила Ви. Също така не се позволява на две или повече лица да работят с един и същ акаунт.

Сайтът е с достатъчно голям брой опции за игра. Освен това има денонощна връзка със съпорта на компанията, обучен да отговаря на всякакви запитвания. За Ваше улеснение са налични голям брой разплащателни методи, като единственото отрицателно на този етап е, че за България не са предвидени физически такива като EasyPay и Cashterminal. Компанията предлага и солидни бонуси както за нови абонати, така и за утвърдени такива.

В крайна сметка идването на Betway на родния пазар е както добра опция за всеки почитател на залаганията, така и показва, че България е все по-атрактивна за големите марки в този бранш.