Експерти са категорични, че има манипулиране на записа. Това заяви адвокат на похотливия професор Колев от НСА. Юристът напомни, че използването на скрита камера също не е разрешено от закона и обяви, че звукът и видеото се разминават, а устата на професора е умишлено закрита от субтитри.

Защитата на Колев, който „изгоря” от НСА след скритата камера, уловен с предложение за секс към студентка, обяви обвиненията си и към адреналинката.

Припомняме, че асеновградчанката Ваня получи "оферта", която бе заснета тайно от „Господари на ефира”. Заради това проф. Николай Колев от НСА бе уволнен.

След раздухване на случая, професорът се обяви за жертва и заяви, че записът е манипулиран, а адреналинката сама поискала да му прави масаж.

Ваня ще бъде подведена под отговорност за клевета, приписване на престъпление и провокация към подкуп. Това обяви адвокат на професора в сутрешния блок на Нова тв.

В отговор от екипа на Господарите, заявиха, че ако се докажат обвиненията към Колев, то прокуратурата трябва да се премести в Спортната академия.

TNS.bg