28-годишна майка има нужда от помощ, за да получи животоспасяващо лечение.  Младата майка Ирен спешно се нуждае от средства за операция - подмяна на шънт. Сумата не е голяма и вярваме, че заедно с вашата помощ бързо ще подарим лечението на Ирена. Тя е само на 28 години, но от самото й раждане се сблъсква с много препятствия, страда от ДЦП, страбизъм на очите и хидроцефалия.Въпреки всичко не се предава, семейна е и се радва на двегодишната си дъщеря. На седеммесечна възраст и поставят първия шънт, с който се оттича събраната течност в мозъка. През 2007 година състоянието й се влошава и се налага шънтът да бъде подменен, през 2002 година претърпява и операция на акилесово сухожилие заради уврежданията от ДЦП.

В момента Ирен отново не е добре,  като разбира че отново шънта не работи и много скоро течността в мозъка и няма да може да се оттича, в момента приема много обезболяващи заради силните болки в главата. Трябва по-най бързия начин да и бъде подменена клапата, но при прегледа и съобщават че за да се случи това трябва доплати 5700 лева, защото Здравна каса отпуска само 1080 лева за поставянето на шънта, и освен тази сума ще трябва да доплати и за други консумативи и медикаменти,  на приблизителна стойност от 2000 лева.

Ирена е от обикновено българско семейство и не разполага с тази сума, няма как да си позволи да тегли и кредит който след това няма как да изплаща.

Молим ви помогнете и споделете за да достигне апела ни до повече добри хора.
Може да помогнете на Ирена като дарите средства по
Дарителска сметка:
IBAN: BG24UBBS80021065841840
BIC:UBBSBGSF
Титуляр: Ирена Дианова Белберова