18-годишният шофьор с едномесечен стаж зад волана, който причини жестоката катастрофа на ул. „Петър Берон” в Карнобат, е от ромски произход. Разследва се версията дали не е участвал в автогонка.

Според очевидци Алекс управлявал мерцедеса си с доста над допустимата скорост, предаде Флагман. Той е помел двете възрастни жени Каля, която  е в кома, и Ганка - която е загинала, и буквално ги е залепил за оградата на дом N33 на улицата, уточниха те.

18-годишен помете две възрастни жени на тротоар в КарнобатЕдната от тях е загинала, другата е откарана в болница в кома


В момента в района на произшествието пристигнаха съдебен лекар и криминалисти. Улицата започна да причернява от приток на ромско население.

Според ромите, Алекс е карал с не повече от 30-40 км, не е участвал в гонка, а е катастрофирал заради неизправност в автомобила – предният  му капак се е отворил внезапно.

Издъхна и втората жена, ударена на тротоар от 18-годишен! МВР-шефът бесен ВИДЕОМладен Маринов коментира войната по пътищата


По информация на Флагман.бг  загиналата Ганка и Каля, която е в кома са живеели на ул. „Никола Вапцаров” в Карнобат. Били са съседки и отивали към гробищния парк за задушница. Каля наскоро загубила сина си Стефан, който стопанисвал няколко язовира в Карнобат.