Мислите за красива, вълнуваща и луксозна почивка в СПА комплекс? Едно от най-добрите места край Пловдив, а и в цяла Южна България, отвори врати и вече посрещна първите си гости.

СПА хотел „Хисар“ е  разположен в един от най-красивите паркове в древния град, като там може да получите всичко, за което се сетите.  Съчетанието на превъзходен климат, термоминерално находище и културно-историческо наследство превръщат Хисаря в своеобразен притегателен център за лечение и отдих.

Лековитата сила на минералната вода в Хисаря се знае от хилядолетия, като римски императори и първенци са пътували дотук, за да се лекуват. 2000 години по-късно лечебната сила на водата е същата, а съчетана със съвременните технологии тя дава още по-голям ефект.

Хотелът разполага с общо 167 помещения /140 стаи и 27 апартамента/, разположени в Стандартно и Делукс крило. Изключително вълнуващ е СПА центърът на хотела. Комбинацията между различните звена в него е насочена към намаляване стреса, възстановяването на жизнените сили, грижа за тялото и духа. Хотелът разполага с релакс център  - сауна, парна баня, басейн с топла минерална вода, както и с Делукс Спа център  - топъл басейн, топли лежанки, кнайп пътека, ледена стая приключенски душове, шоков душ, инфрачервена сауна, римска баня.

На разположение на гостите на комплекса е четириместна барокамера от най-висок клас, която предлага комфорт и спокойна обстановка за провеждането на хипербарна кислородотерапия. Барокамерата засилва изключително много имунитета, като превенция срещу вируси, включително и от семейството на коронавирусите.

В модерно обзаведените масажни кабинети се предлагат различни по времетраене и вид масажи и терапии, а влиянието на минералната вода може да се усети, чрез различните видове вани за хидромасаж, аромотерапия, цветотерапия, озонотерапия. Освен това хотелът разполага със закрити и открити басейни.

Гостите на СПА хотел „Хисар“ са облагодетелствани с наличието на два ресторанта, лоби бар, бар бистро и воден бар. 

Изключителни атракции също са на разположение на гостите на хотела -  боулинг център – разполага с 6 писти, последно поколение,  тенис на корт, мини футбол, фитнес зала, билярд,  тенис на маса

Децата също не само няма да скучаят, но и няма да искат да си тръгнат - за най-малките гости на хотела има отделно закрити и открит басейни, просторен детски кът и детска площадка.

Ръководството на хотела следи внимателно и за противоепидемичните мерки, като персоналът постоянно дезинфекцира и проветрява всички помещения. Целият персонал е инструктиран стриктно да изпълнява заръките на Министерството на здравеопазването, с което да гарантира сигурността и здравето на своите гости.

 Вижте повече за хотел и възможностите за почивка на сайта им – ТУК