Световното по футбол в Русия навлиза в своя апогей. Предстоят най-интересните мачове, които ще определят отборите, най-достойни за призовите места на Мондиала. Вече няма място за никакви сметки, така че шоуто и зрелището са гарантирани.

Удоволствието от драматичните двубои в Русия обаче ще бъде още по-пълно, ако се гледат в подходящата обстановка. Точно такава предлага коктейл бар "Бродуей", който се намира на удобно място на ул. „Съединение“, точно срещу училище „Димитър Матевски“ в ЖР Тракия.

В горещите юлски вечери заведението осигурява невероятен уют и спокойна обстановка за най-претенциозните футболни фенове – огромни видеоекрани и навес, който ще ви прави напълно независими от капризните напоследък атмосферни условия. Декоративни шадравани, които могат да ви разхлаждат и в най-горещите температури. Отбрани коктейли и шейкове, с които ще превърнете футболните емоции в незабравимо преживяване.

Разстоянието между сепаретата е доста голямо, което е предпоставка за това посетителите да се чувстват достатъчно удобно и необезпокоявани. Лимонадите се приготвят с натурални пюрета, внесени от Германия, а шейковете са сякаш сладолед за пиене! Всичко това – съчетано с вежливото и професионално обслужване на бармани и сервитьорки, може да ви зареди със спомени за едно незабравимо футболно лято.