Частен съдебен изпълнител прави пореден опит да продаде сезонна вила край Бачково. Къщата е обявена за публична продан заедно с прилежащия към него поземлен имот, а наддаванията ще започнат от 15 282 лв. или 7 813 евро. Настоящият търг ще продължи до 30 юли 2024 г., а евентуалният нов собственик, предложил най-висока цена ще бъде обявен на 31 юли.

Имотът се намира във вилната зона на село Бачково, местност „СРЕЩУ“ и е със статут на земеделска земя. Общата площ на земята е 222 кв.м. Самостоятелната сезонна еднофамилна вила към нея е на два етажа с обща площ 22 кв./м. и притежава панорамна гледка към селото. До нея се стига по черен път.

Земята и вилата са в съсобственост между трима души, като половината е на двама от длъжниците. По ¼ /една четвърт/ идеална част собственост имат Станислава Димитрова Попхристева и Веселин Димитров Попхристев.

Другата ½/една втора/ идеална част е собственост на Валентина Йорданова Бъчварова-Попхристева, като тя е дала съгласие за изнасяне на публична продан и на нейната идеална част.

Причината, поради която имотът попада в ръцете на ЧСИ е задължения на двамата от настоящите собственици. Върху него има наложени възбрани по няколко изпълнителна дела.

Продават сезонна вила край Бачково за 20 000 леваИмотът попада в ръцете на ЧСИ заради задължения на двама от настоящите собственици