Вълшебно място с прекрасен интериор новият хотел бижу „Residence City Garden“ се превръща в едно от предпочитаните места за почивка и бизнес срещи в Пловдив.

Хотелът в зеленото сърце на града – Цар Симеоновата градина, предлага уют и комфорт за всеки изискващ гост – удобство с красиви мебели, естетско преживяване с избрана колекция картини, топло посрещане и обслужване, е мнението на редовните посетители, които избират „Residence City Garden” за пребиваването си под тепетата.

На разположение на гостите е собствен паркинг. Хотелът се намира на метри от Главната на Пловдив, а в същото време осигурява спокойствие и тишина на посетителите.

Лоби барът с камина е удобно място за делови разговори, лични срещи и неформални събития. Там се предлагат отлично подбрани колекции от алкохолни и безалкохолни напитки, които могат да задоволят и най-изтънчения вкус. Неслучайно лоби барът вече е желано място и за гости на хотела, и за външни посетители. Стилното изпълнение на целия хотел, безупречната чистота и безкомпромисното ниво на обслужването привличат все по-голяма аудитория.

„Residence City Garden“ е подходящият избор за хора, които обичат качество на разумни цени.

 

„Residence City Garden“ посреща специалните нужди на своите посетители – да проведат своите делови срещи, да хапнат вкусна храна,  да си починат.

Ресторантът Nobel by Chef Shishkov е уютен и изкушава с богато разнообразие от ястия. В него могат да се провеждат фирмени тържества, сватби, абитуриентски балове, рождени дни и други семейни и служебни събития. Заведението може да се трансформира във вариант кетъринг. Ресторантът може да подсигури и цялостна подготовка на подобно събитие – аранжировка, меню по желание на клиента и музикално оформление.