Компанията, която притежава веригата хотели Vidanta, търси човек, който в продължение на 12 месеца да обикаля местата за отдих на фирмата в мексиканските курорти. Кандидатът трябва да владее добре английски, да умее креативно да изразява мислите си, да е харизматичен и готов за много забавления.

Пътуванията от курорт на курорт, както и развлеченията, ще са за сметка на компанията. Щастливият служител ще получава и заплата в размер на 10 000 USD на месец. Сред курортите, които ще посети в рамките на година, ще са Nuevo Vallarta, Rivera Maya, Los Cabos, Acapulco и други.

Сред задачите на служителя ще е да танцува салса, играе голф, оценява блюдата на главния готвач, проверява температурата на водата в басейните, наслаждава на SPA процедурите и в никакъв случаи не трябва да пропуска залезите. Той ще трябва да е готов да опознава местната култура на местата, на които извършва проверки, постоянно да общува с хора, да умее увлекателно да разказва за своите пътешествия в социалните мрежи и да измисля нови идеи за развлечения.

Крайният срок за подаване на документи е 21 октомври 2018 г. От кандидатите се иска грамотно написана автобиография на английски език и видео с разказ за себе си. Щастливецът ще бъде обявен на 1 ноември.

Източник: Факти