Култовото бутиково заведение Café de Paris в Пловдив се продава. Емблематичният дизайнерско обзаведен кафе-бар е пуснат за продажба от 2 агенции за недвижими имоти, като цените са съответно 250 000 евро и 260 000 евро.

Според обявите заведението разполага със закрита площ от 108 кв.м. и с градина - 250 кв.м., като в зависимост от офертата цената е съответно между 1300 и 1400 лв./кв.м. Сградата в която се помещава кафе-барът е построена през 2007 година, а самото заведение отваря врати през далечната вече 2008 година.

Cafe De Paris се намира на улица "Булаир" 1А, в непосредствена близост до Техническия университет и ПУ „Паисий Хилендарски”. Още с откриването си мястото се превърна в любимо на студентите и жителите на Пловдив.  Изисканата и различна обстановка и до днес ни пренася в стила на един от най-обаятелните европейски градове – Париж. Заведението е обзаведено в Бароков и ренесансов стил с бутикови мебели, а тапетите, картините и полилейте, носят едновременно парижка автентичност и модерен стил.