Ако влизате в ново жилище, или правите ремонт на старото, първо помислете за качеството на водата. Съветът е на специалистите от най-новия български строителен хипермаркет „БИЛДО”, който работи в Пловдив, на околовръстен път на Тракия (между ресторант Рибарника и ЖП гара Тракия). В „БИЛДО“ може да се намери всичко необходимо за ремонта и освежаването на дома:

 - филтри за пречистване и омекотяване на вода;

 - латекси, бои, бояджийски инструменти,

 - мивки, моноблоци, тоалетни чинии, структури за вграждане, смесителни батерии;

 - мебели за баня и аксесоари за баня;

 - подови и стенни настилки, ламиниран паркет, фаянс, гранитогрес;

 - лепила за плочки, силикони, монтажни пяни, сухи смеси;

 - електроматериали, кабели, осветителни тела;

 - инструменти – ръчни и електрически;

 - крепежи, обков, железария;

 - ВиК инсталации;

 - бойлери, камини, пелетни камини;

 - радиатори, помпи;

 - гипсокартон, итонг, профили.

Традиционно за фирмата Павирани ЕООД, която е собственик на БИЛДО е богато зареден ВиК сектор. В него, на изгодни цени се предлагат всякакви тръби, фитинги, водомери, части за водопровод и канализация и друго ВиК оборудване. „На това заложихме още при откриването на първия ни магазин в ЖК „Тракия” зад 52 блок през 1998 г. Този магазин продължава да работи, тъй като е познат на многобройните клиенти и майстори. Същото нещо пренесохме и в строителен хипермаркет „Билдо”, като се постарахме да пренесем и същия дух. И да предложим същото вежливо и компетентно обслужване от дългогодишните ни служитени, ”, казва управителят.

Различното от другите магазини за строителни материали е много добре снабден щанд за филтри и системи за пречистване и омекотяване на водата.

„В Пловдив водата е твърда и това създава доста проблеми с котления камък в перални, бойлери и кафе машини. За дамите е изключително неприятно постоянното чистене на варовиковите отлагания в душ кабината. Затова клиентките ни най-много се впечатляват, когато разберат, че почистването на банята вече ще става съвсем лесно”, разказва Анна Николова, управител на строителния хипермаркет „БИЛДО“. Причината за това е, че системите отнемат калция и магнезия от водата и по този начин я омекотяват.  „В това нещо се убедих, когато преди 8 години аз трябваше да вляза в новия си апартамент. Тогава попитах производителя на филтрите за вода какво да направя по въпроса с пречистване на водата. Посъветваха ме да си монтирам система за омекотяване на вода с йонообменна смола. Послушах и сама се уверих колко е полезно”, посочва Николова. Тогава е решила да започне да внася системите у нас и да ги предлага на родния пазар. Интересът бил огромен, а в годините тя и колегите й набрали опит в битовото пречистване на водата.

Анна Николова била сред първите, които монтирали в дома си и система за обратна осмоза. По онова време било доста екзотично, а приятелите я гледали дори с лека насмешка. Оказало се обаче, че и това е изключително полезно. Излиза многократно по-евтино да се пречиства чешмяната вода, отколкото да се мъкнат бутилки от магазина. Да не забравяме и за екологичния аспект – колко пластмаса се изхвърля с бутилките. Удобството да се отвърти кранчето и от него по всяко време да тече чиста и здравословна трапезна вода е неоценимо.

Ползите от пречистването на водата са безценни, а цените достъпни за всички. Поддръжката на системите за омекотяване и пречистване на вода е съвсем лесна и евтина. При системите за питейна вода филтрите се подменят 2 пъти в годината. Уредите за омекотяване на вода са автоматични, през около 2 месеца се зареждат с техническа сол.

Секторът за филтри за вода включва и филтри за водопровод, филтри за твърди частици, карбонови филтри за премахване на хлор, филтри за баня и пералня и много други. Павирани ЕООД е директен вносител на белгийски филтри с марка CINTROPUR. Собствен внос са корейските и тайвански йонизатори за алкална вода.

Всичките строителни материали са на много добри, достъпни цени, а консултацията от специалистите в „Билдо” е напълно безплатна. Хипермаркетът е единственият в Пловдив с удобен вход за коли, където служителите на БИЛДО товарят всички тежки покупки директно в колата на клиентите. Така че и жена може без затруднение да напазарува сама в хипермаркета.

„В момента имаме и промоция. От 10 септември до 7 октомври в магазина се предлага безплатно тониране на 650 цвята интериорни бои по каталог. Искаме клиентите да останат доволни и да се върнат при нас”, допълва Анна Николова.

 
СТРОИТЕЛЕН  ХИПЕРМАРКЕТ БИЛДО:

тел.: 032/570 400 - информация - централа
моб.: 0899 107 100

e-mail:bildo@bildo.bg
гр. Пловдив, ж.к. Тракия, ул. Цар Симеон 78 (околовръстна дъга на Тракия до бензиностанция на Петрол)

Работно време на хипермаркет за строителни материали БИЛДО:
понеделник - петък от 8:30 до 19:00 часа; събота, неделя от 9:00 до 18:00 часа

 
МАГАЗИН ЗА СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ  ПЛОВДИВ 1 (също брандиран вече с марката БИЛДО) -  
тел.: 032/681 786
моб.: 0890 107 100

тел/.факс: 032/ 681 757
e-mail: pavirani.1@gmail.com

Ж.К. ТРАКИЯ ДО БЛ. 46, ул. Георги Данчов

Работно време:
пон.-петък 8.30 - 18.00 часа
събота  9 - 15 часа
неделя 9 - 13 часа
 

МАГАЗИН ЗА СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ ПЛОВДИВ 2 - КВАРТАЛ КЮЧУК ПАРИЖ, ул. Асен Христофоров 21

тел.:  032/ 699 080
факс: 032/697 080
моб.: 0899 107 126
e-mail: pavirani.5@gmail.com

Работно време:
пон.-петък 9 - 18 часа
събота  9 - 15 часа