Всеки човек, който има собствен бизнес знае, че дейността му няма как да бъде затворена само в работния офис, и че за представянето на всяка компания, изключителна роля играе и появата й пред обществото.

Затова, ако търсите елегантно помещение, където да проведете вашия семинар, конференция, тиймбилдинг, курс и обучение, конферентната зала на Парк и СПА хотел Марково е точното място, което търсите.

Новото бижу сред хотелите край Пловдив е разположено само на 2 км от града, а залата на комплекса е поредният щрих, който утвърждава сградата като иновативен, нов тип обитание с оптимална локация, предлагащ отлични условия за организиране на срещи и мероприятия и представя своя принос към бизнес мероприятията.

Конферентната зала е с елегантно обзавеждане и стилен дизайн – със светли и меки тонове, много светлина и отговаря дори на най-взискателните вкусове.

Капацитетът на бизнес помещението е от 40 до 200 места, в зависимост от подредбата и разполага с модерна съвременна техника – мултимедия, флипчарт, микрофони, мобилни екрани.

Тя може да бъде аранжирана спрямо личното желание на всеки клиент – като кино салон, класна стая и П-образно.

На разположение е и всичко необходимо за кафе-пауза (кафе, чай, дребни сладки и соленки, сезонни плодове). Разбира се, при необходимост, могат да бъдат изготвени специални оферти за корпоративни клиенти с нощувки, закуска/обяд/вечеря, кафе пауза и ползване на конферентната зала.

Тя е подходяща за всякакви бизнес събития и може да бъде наета както почасово, така и целодневно.

За гостите и организаторите, Парк и СПА хотел Марково предлага и безплатен паркинг.

Освен за бизнес мероприятия, локацията, разположена в най-живописния район около Пловдив, е и чудесно място за организиране на Вашето тиймбилдинг мероприятие. Сплотете колектива си, заредете се много енергия и се отдайте на спорт и приключения в новия крайградски оазис.

Хотелът е изключително леснодостъпен като едновременно с това дава възможност да наблюдавате града от птичи поглед. Разполага с обширни площи като на част от територията е обособена зона за тенис на открито, мини голф игрище и голям басейн, напълно подходящ, за да поплуване на спокойствие.

За всички гости на хотела на разположение е и лоби бар, който изкушава с разнообразно меню - палитра от коктейли, фрешове и домашни лимонади, свежи салати и ароматни бургери.

Ако жегата ви мори и избягвате дългото излагане на слънце, можете да спортувате във фитнес залата, която е прекрасно климатизирана или да посетите невероятния СПА център, който изкушава с куп предложения - парна баня, римска баня, турска баня – хамам, инфрачервена и финландска сауна, ледена стая, релакс зона и много масажни кабинети.

Хотелът се гордее с елегантния ресторант “Belle Vue”, който всеки гост има възможност да посети, и в който освен на вкусна храна и хубава музика ще се наслади и на невероятна панорамна гледка към града на седемте тепета.

В него може да опитате типични български специалитети, както и изкушаващи ястия от интернационалната кухня. Програмата включва и виртуозни изпълнения на живо със съпровод на роял, които допълват изцяло изисканата обстановка.

Направете вашето запитване на marketing@hotelmarkovo.bg или телефон 0884 666 696, за да получите специална оферта.