Десетки пловдивчани днес окупираха най-новия магазин на Lidl, който беше открит на мястото на бившия Карфур в Ритейл Парк Пловдив, разположен на булевард "Менделеев". В града под тепетата това е 7-и обект на веригата, с което Пловдив става вторият град след столицата по брой магазини. А това само по себе си значи много...

Новооткритият магазин на Асеновградско шосе се оказа и юбилеен - 90-и на брой за страната, и за няколко часа беше посетен от многобройни клиенти. "Точно пловдивчани ни показват, че се движим в правилната посока, като ни избират за своето ежедневно или седмично пазаруване“, сподели Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България.

Най-новият магазин Lidl отговаря на концепция на марката, фокусирана върху по-модерни и по-удобни магазини за клиентите и служителите. Магазинът се отличава с модерен вътрешен дизайн, широки и удобни коридори, много по-прегледна и удобна подредба на стоките. Целта е да превърне пазаруването в лесно и приятно занимание, съобразно изискванията и предпочитанията на потребителите.

А за празничното настроение на първите клиенти Капана фест осигури част от своите атракциони на място в магазина. Освен много забавления, първите клиенти на 90-ия обект на Lidl имаха шанса да се снимат за спомен с кулинарните експерти шеф Иван Манчев и шеф Таньо Шишков, както и да се възползват от допълнителни предложения на атрактивни цени, талони с отстъпки и още много изненади.