Покупко-продажбата на имот е важен момент в живота на много хора. Някои купуват своя първи дом, други търсят по-голямо жилище за семейството си, трети влагат спестяванията си в място, което ще им осигури рента.

Във всички случаи изборът е важен и трябва да бъде направен заедно с експерти, които знаят  как да обезпечат една сделка от начало до край. Мнозина смятат, че могат да си спестят комисионната, заобикаляйки професионалната агенция за недвижими имоти, но истината е, че доверявайки се на експерти,  клиентът се  застрахова от грешки и измами. А капаните в една сделка не са за подценяване - изгубено време, изхабени нерви, покупка на проблемен имот, трудно финансиране и т.н.т

Пазарът и необходимата документация по една сделка са доста сложни и за да може един клиент да се справи  без професионална помощ, трябва да разполага с доста свободно време, за да проучи пазара,  Ако сте свободен човек, разполагате с много време за проучване на пазара на недвижими имоти, умеете да търгува, да има добри  юридически знания, да разбира от строителство и инфраструктура. В този случай той би могъл да спести 2-3 процента от  сумата по сделката. Ако обаче му липсват време и компетенции е добре да се довери на професионалисти.

TRAFFIC PROPERTIES е част от  водеща корпорация, която включва  компании, работещи в сферата на охранителната дейност, комуникациите, транспорт,  развлекателен бизнес, медии.  Агенцията  се занимава с посредничеството и консултирането при покупко-продажби на имоти, отдаване под наем, строителство, консултантски услуги, пазарни анализи и други услуги, свързани с имотния сектор.  Компанията работи с най- големите строителни  фирми в Пловдив  и разполага с ексклузивни оферти за жилища в комплекси от различен ценови клас, в различни локации в града. Брокерите следят ежедневно нивата на цените, търсенето, предлагането, бъдещите промени в градската среда, преимуществата и недостатъците на всеки квартал, разполагат с предварителна информация за бъдещето на различните райони в града.  Преди да бъдат предложени на купувач,  имотите се посещават, а тяхната документация се проверява.

Клиентите на агенцията могат да се възползват и от друга изключително полезна услуга -  съдействие при отпускане на кредит. TRAFFIC PROPERTIES  си партнира с Българо -Американска Кредитна банка  Банка Уникредит и Райфайзенбанк.  Служителите на компанията подготвят целия комплект документи, необходим при кандидатстване за ипотечен заем , като по този начин спестяват време и нерви на клиента.

TRAFFIC PROPERTIES  предлага актуални оферти и разполага с голяма база данни от имоти и купувачи, както и подробна  информация и снимки от всички оферти.  Брокерите на агенцията разполагат с възможности за реклама както в специализираните имотни сайтове, така и в информационни платформи със стотици хиляди читатели от цялата страна. Експертите имат достъп до потенциални клиенти, а това значително  улеснява  както продажбите, така и търсенето. Те  разполагат с актуална информация за тенденциите на пазара и промяната на цените, а тези данни са изключително важни за успешната сделка. 

Мнозина са наясно, че покупката е най- важната , но далеч не е окончателната стъпка за притежателите на ново жилище. Защото след като получат ключа предстои довършване или ремонт, обзавеждане  и евентуално отдаване под наем ако жилището е закупено с инвестиционна цел.

За всички тези услуги агенцията  предлага решения. Клиентът може да получи  проект за интериорни решения. Ако иска да спести  време и средства при изпълнение на довършителните дейности, също може да ползва услугите на компанията.

В портфолиото на компанията  като услуги фигурират домоуправата  и менажиране на имоти .

Брокерите на агенцията работят в удобно за клиентите време с възможност за консултации и огледи след работно време и през почивните дни.

Подробна информация и консултации можете да получите на тел.0876 79 79 79, а най - интересните оферти можете да разгледате в сайта на компанията trafficproperties.bg