Един от най- иновативните жилищни комплекси в Пловдив предлага площи под наем в търговската си зона. TOMOV PLAZA вече има сключени договори с водещи брандове за част от помещенията. Сред най- атрактивните свободни зони е предназначена за фитнес център. Площта на таргетираната зона е 1100 квадратни метра, а вътре има функционално разпределение с предвидени съблекални, рецепция, релакс зона и зали за групови тренировки - пилатес, йога, танци. 

Потенциалът на комплекса е около 2 000 души, а мястото, където той се намира -  кръстовище на бул. "Освобождение" и "Асеновградско шосе" е изключително комуникативно. В района няма други фитнес центрове.

Комплексът, който вече е готов,  разполага  с огромна търговска зона на партера, където ще има супермаркет , мебелен магазин, аптека, дрогерия, банка, Bar&Dinne на популярна верига, ресторант, сладкарница, детски център и занималня,, салон за фризьорство, козметика и масажи, химическо чистене, паричен салон, офиси и  др. Инвеститорът вече има подписан договор с веригата Билла за 20 години.

 Идеята е в тези търговски обекти обитателите на комплекса  и посетителите бързо и лесно да намерят най-важните стоки и услуги, без да им се налага да пътуват.  Известни брандове вече преговарят с инвеститора, който отдава търговските площи под наем, тъй като потенциалът от около 2 000 клиенти със сигурност не е за пренебрегване.  Осигурено е свободно паркиране пред всички търговски обекти на паркинг с 200 паркоместа с контрол на достъпа.

Телефонът, на който можете да получите подробна информация е 0879040404.