Една от най-новите бензиностанции край Пловдив празнува първи рожден ден.

„По повод навършването на 1 година от откриването на най-новата ни бензиностанция, намираща се в гр. Асеновград на Асеновградско шосе, сме помислили и за нашите доволни клиенти! Заповядайте на 14.08 (петък) от 10 до 15 часа и задайте своите въпроси за горивата или добавките към нашите специалисти”, съобщиха от компанията.

В този интервал от време експертите на една от най-висококачествените добавки за горива – „Бардал”, ще консултират безплатно за добавки и качество на горивата.

Бензиностанцията, която не намира на Асеновград-Пловдив е осми обект от веригата „ЕК – Petrol”, която от 5 години е на пазара у нас.  Тя е първата от този клас, която предлага различни услуги и е с големи мащаби.Предлага както течни горива –дизел и бензин, така колонки за газ и метан.

„Имаме специална промоция за лицата, които имат клиентски карти. При зареждане над 20 литра, всеки клиент получава бонус кафе. Въвели сме и „екстра бонус” – всеки клиент, който има карта за отстъпка на „ЕК – Петрол”, може да сключи застраховка „Гражданска отговорност” и каско с по-ниска цена от тази, която е масова на пазара.”, похвали се от компанията.  

Това е третият обект, на който „ЕК – Петрол” работи със световноизвестната фирма за добавки „Bardahl”.

„В нашите горива има от добавките на компанията, която спомага за удължаване на живота на автомобила, а и самото гориво е с по-добри характеристики. Стойността на добавката е включена в крайната цена. „ЕК – Petrol ” все повече се доказва на пазара, като имаме хиляди редовни клиенти”, обясниха от управата на бензиностанцията.

Оттам уверяват, че цените са изцяло конкурентни, като се предлагат и различни начини за разплащане.

Сред тях е и разсроченото плащане, като фактурите могат да се плащат на 15-то или 30-то число на всеки месец.  Освен това се издават карти и за отстъпка, които са индивидуални.  

Клиентите освен, че могат да сложат гориво на колата си, на тяхно разположение е добре зареден магазин, както и кафе, на което да отдъхнат.

Точното местоположение на новия обект е на пътя Асеновград – Пловдив, посока областния град след първото колело.  Бензиностанцията е отворена 24 часа в денонощието,  7 дни в седмицата.

Компанията ЕК Петрол ООД е създадена през 2015 година. Основните дейности на фирмата са търговия на едро и дребно с горива и смазочни материали, транспорт на горива, застраховки, транспорт с товарни автомобили до 3.5 тона, експресни и overnight доставки.

ГОРИВА

ЕК Петрол ООД работи с дизелово гориво B6. Всички горива са внос от Ромпетрол – Румъния, а всички обекти работят 100 % с горива от рафинерията на Ромпетрол в Констанца. ЕК Петрол е партньор на холдинга ПИМК.

Фирмата разполага със собствена цистерна за транспорт на дизелово гориво. Тя е снабдена със седем клетки и със собствена помпа за разтоварване. Предлага и транспорт до обект.

ТРАНСПОРТ

Фирма ЕК Петрол ООД разполага с 10 броя новозакупени собствени превозни средства до 3,5 тона, които притежават екологичен клас EURO 6. С тях бързо и сигурно се извършват експресни доставили в България и в чужбина. Правят се и вътрешни курсове на територията на континента Европа.

Бусовете са с полезен товар 8-10 палетни места с товароносимост от 850 килограма до 1600 килограма и кубатура от 18 до 25 кубика.