Да те поглези екипът на хитовия кулинар шеф Шишков и да споделиш красивата емоция от комбинацията на музика и вкусна храна – неповторимо! Оказва се, че тези думи не са просто телевизионна реклама или трик за печелене на клиенти, а реално преживяване в бутиковия Nobel by Chef Shishkov.

Ресторантът в сърцето на Пловдив се превърна в предпочитано място, за да похапнем с любими хора, да отбележим специални за семейството събития, да проведем бизнес срещи или да организираме елегантни партита.  Само за месец, откакто отвори врати в сградата на хотел „Резиденс Сити Гардън“, екипът от професионалисти превърна заведението в привлекателен център за ценители на висококачественото изживяване. Факт са първите резервации за предстоящите Коледни и Новогодишни празници.

Клиентите са изкушени от специалитетите и разнообразната кухня на шеф Шишков, поднесени в уютна и дискретна обстановка. 

Няколко са суператрактивните предложения в менюто, които засилват усещането за изисканост, стил, естетика. Всеки, който се е докоснал до атмосферата на Nobel by Chef Shishkov, води приятели и близки, за да сподели с тях преживяната емоция и удоволствието да бъдеш специален и уважаван клиент.

Всичко в Nobel by Chef Shishkov е подчинено на идеята за хармония и вкус. В модерния дизайн дискретно са вплетени български мотиви чрез картините на старите майстори. Менюто е изтънчено и селектирано от най-известните кухни в света, за да се покажат на публиката различните алтернативи, които галят небцето и на най-изтънчените гастрономи. В Nobel by Chef Shishkov идват гости, които търсят високо качество и нетрадиционно преживяване. 

Nobel by Chef Shishkov предлага специална оферта за всички свои посетители, пожелали да бъдат гости на стилния ресторант. Достатъчно е да се обадите на телефон 0886660012, или да използвате формата за контакт в сайта на  хотел „Резиденс Сити Гардън”!