Бързо, чисто и без нараняване! Това обещават собствениците на пловдивската автомивка от ново поколение Тони Хаджиев и Боян Даскалов. Младите пловдивчани, които само преди година са завършили университети в чужбина, избират да инвестират в един доста популярен сегмент от бизнеса. "Да, факт е, че в града има доста автомивки, но ние искаме да предложим услуга, която съчетава в себе си нови технологии и отговорност към клиента. Омръзнало ми е да губя време, докато чакам да ми измият колата. Не мога да правя това само през уикенда, тъй като искам през цялата седмица да се возя в чиста и добре ухаеща кола.  И смятам, че има много други пловдивчани, които имат същия проблем" казва Тони Хаджиев. 

Така преди няколко седмици те "режат лентата" на автомивка "360 градуса", която се намира на бул. "Пещерско шосе", в сградата на бившето Аптечно управление. Името не е избрано случайно - показва, че автомобилът ви ще бъде старателно почистен от абсолютно всички страни. В комплекса работи последно поколение безчеткова машина. Тя е с много добри технически характеристики и дава пълна гаранция, че в процеса на миене покритието на автомобила няма да бъде наранено. Този тип измиване е подгодящо и за автомобилите с мат покритие, които стават все по-популярни. Вътрешното почистване, което включва почистване с прахосмукачка, почистване на табло и пластмасови детайли от прах и измиване на стъкла, се извършва от служител на мивката. Допълнителните екстри, които клиентът може да ползва са мазане на гумите с препарат за блясък и полиране на таблото и пластмасовите детайли в купето с мляко или силикон за блясък. Мивката използва продуктите на Sonax и тяхната нано вакса за блясък. 

Собствениците гарантират, че външното измиване отнема от 6 до 11 минути, в зависимост от програмата, която е избрал клиента, а комбинираното - максимум 30. Клиентът може да изчака чистия си автомобил в уютното и обезшумено кафе в комплекса. Цената на външно измиване варира от 9 до 14 лева, а комбинираното в зависимост от режима - от 15 до 21 лв. 

В комплекса работят и три клетки на самообслужване. Работното време на мивката е от 9 до 21 часа, а клетките са отворени денонощно.

Редовните клиенти на мивката ползват специални отстъпки.