60 автомобила на пловдивската таксиметрова компания Traffic Taxi с високо ниво на сигурност са по улиците на града. Още миналата седмица ръководството на фирмата въведе строги мерки за защита и дезифенкиция в своите автомобили. Предвид повишената степен на емидмиологична опасност в страната и мерките, налагани от правителството срещу заразата с коронавирус, всички таксиметрови водачи да работят с предпазни маски, а колите се дезинфекцират с препарат след всеки пътник. 

Пловдивчани, на които им се налага да излизат от къщи,  могат да заменят градския транспорт и да избягнат струпването на хора, като ползват безопасните автомобили. Фирми, които искат да осигурят защитен превоз на служителите си, също могат да договорят условия за ползване.

Елегантните хюндаи в бяло и зелено са сред предпочитания транспорт на пловдивчани. Популярните таксита които са с висок екологичен индекс, тъй като са с хибридни двигатели, предлагат качествена услуга на цената на останалите таксиметрови компании в града. 

Освен за придвижване в рамките на града или до определена локация извън Пловдив, клиентите могат да ползват Traffic Taxi за доставки и пазаруването по поръчка, което пести време и средства. Таксито може да достави храна от любимия ви ресторант, продукти от всеки магазин, хипермаркет или пазар, лекарства и консумативи. 

Телефонът, на който можете да поръчате такси е 032 9999.