Най-голямото бойно събитие за годината ще се проведе този уикенд в Пловдив. Pro Fight 19, ще се състои на 14 май от 19:30 ч. в зала „Колодрума”, където за пръв път Пловдив ще приеме кикбокс събитие от такъв ранг, а зрелищното шоу е гарантирано. Публиката ще види общо 13 сблъсъка, а вече са продадени над 2000 билета.

Задава се най-голямото бойно събитие на годината в ПловдивPro Fight 19 ще се проведе на 14 май в зала "Колодрума"

След грандиозната кикбокс вечер, участниците ще се пренесат в най-актуалните клубове под тепетата, където шампионите ще полеят победите си, а именно в Bushido club и Onyx club, намиращи се в мегакомплекса 7 POINTS.

Там български и чуждестранни кикбоксьори ще се забавляват под звуците на най-актуалните песни, а купонът, доброто настроение и наздравиците ще бъдат неотлъчна част от програмата за вечерта.

В комплекс 7 POINTS предстоят участия на едни от най-известните поп фолк творци у нас, а именно талантливите Галена и Азис.

Невероятната Галена ще се качи на сцената на Bushido club на 12 май, а кралят на поп фолка Азис ще радва пловдивчани с неповторимия си глас на 26 май, когато хиляди абитуриенти ще празнуват баловете си.

Направете вашата резервация още сега на телефонен номер: 0876 444 999