Затрупаха с букети Цветелина Янева по случай 30-годишния й юбилей. Известната изпълнителка празнува рожден ден на 5-ти октомври, а в социалните мрежи публикува красива снимка, с която изказа своите благодарности към всички, които са я поздравили за празника. 

Днес, тя сподели и кадър, на който позира с множество букети, подарени й за юбилея. 

Цветелина Янева отбеляза тържествения ден с много приятели, колеги и семейството си. Певицата е щастлива и се радва на една от най-успешните си години, не само в живота, но и в музиката. Нейният четвърти самостоятелен албум е вече готов и ще излезе на пазара в първите месеци на 2020 година. На 3 декември тя ще бъде част от звездния тим на “Пайнер“ в пловдивската зала “Колодрума“ за концерта “18 години телевизия “Планета“.

“Сцената определено ми липсва, но на този етап мисля, че детето ми има по-голяма необходимост от мен, отколкото кариерата ми. На 18 години, след конкурс, подписах договор с музикална компания “Пайнер“. Тогава летях! Бях много щастлива и мислех, че всичко ще бъде много лесно. Оказа се, че сцената изисква много... Твърде млада срещнах и мъжа, който днес е до мен и с когото имаме прекрасен малък син на 2 годинки. Мога да кажа, че днес животът ми е осмислен, че изпълних мисията, която една жена трябва да направи до тази възраст. Случи се най-прекрасното нещо в живота ми, станах майка“, сподели Цвети Янева пред Planeta.tv.