„Раят на земята“ – така наричат Малдивите. Това автоматично ги прави идеалното място за меден месец. Едва ли има някой, който да не е виждал снимки и да не му се е искало да отиде.

Е, тази своя мечта успя да сбъдне една от модните диктаторки на Пловдив – Таня Теттаманти, която в момента е там заедно със своя любим Mаттия.

Приказно: повелителката на модата от Пловдив каза “да“ на своя любим СНИМКИУникалното сватбено тържество се състоя в ресторант „Villa Principe Leopoldo” в швейцарския град Лугано

Влюбената двойка е на  уникалния остров вече повече от седмица по случай медения си месец и се радват на бял пясък и толкова чиста вода, каквато малко са имали възможността да видят.

Пловдивчанката сподели куп снимки от невероятната дестинация и райското място, на което са отседнали - Six Senses Laamu. Хотелът е разположен в атола Лааму, на девстения, дълъг 800 м и около 200 м широк остров Олхувели.

Там те се радват на блаженствата, които предлагат луксозните къщички над водата , всяка от които има и собствен басейн.

Брюнетката на Пловдив се радваше и на куп изненади, които нейният любим старателно подготви и успя за пореден път да направи своята жена най-щастливата на света.

Част от тях бяха романтичен пикник на самотен остров, на който живеят само местни хора. „ Там всичко успя да ни върне назад във времето и ни накара да си зададем въпроса дали по-опростеният живот без всички технологии не беше по-добър и спокоен?” – сподели чаровната пловдивчанка пред Trafficnews.bg.

Освен това, Tаня и Mаттия се полюбуваха и на спираща дъха гледка на плуващи по залез слънце делфини и прекараха незабравима вечер на плажа, където похапнаха под открито небе.

Влюбената двойка имаше възможността да присъства и на стилна и същевременно изключително забавна италианска вечеря  с различни по вид вина от слънчева Тоскана.

Пловдивчанката ни сподели, че усмихнати италианци обикаляли неуморно цяла Азия, за да разпространяват напитката на боговете и да запознават хората с разнообразните сортове вино.

Таня и нейният съпруг покараха велосипеди, с изписани на тях инициалите на имената им, а любезните служители на луксозния резорт не пропуснаха да ги поглезят със специално приготвена торта по случай медения им месец.  

Таня съчета сладкото изкушение с ароматно кафе, докато се наслаждаваше на спиращата дъха гледка край нея.

Семейството се отдаде и на още забавления на екзотичния остров като: различни спортни занимания, разходка с лодка в тюркоазените води и пълен релакс. Те са изключително впечатлени и от хората, живущи на райското кътче, съумели да запазят своята добрина.

Веднага след края на медения им месец на Малдивите, младото семейство заминава на ски ваканция в курортния швейцарски град Санкт Мориц, а новата 2019 година планира да посрещне във Виена.