Пловдивчанката Диана Ражнатович отпразнува подобаващо своя 32-ри рожден ден. Тази година, тя реши да празнува само в женски кръг, а на партито присъстваха едни от най-близките й приятелки, сред които Милена Нинова и Елена Георгиева. 

Диана е дългогодишен управител на пловдивското заведение "Бачи", където се състоя и самото тържество. Специално за личния празник вторият етаж на клуба бе украсен в стотици пурпурни и бели балони, в тон със дизайна на мебелите. 

Красивата брюнетка блесна в тоалет на дизайнерката Елизабета Франчи - бяла риза с голяма панделка и пола с висока талия в същия цвят. 

За макиажа си, Диана се довери на професионалният гримьор Нели Михайлова, която работи с висок клас продукти в make-up студио под тепетата.

Пловдивчанката получи много подаръци и букети в така специалния за нея ден, а след куп наздравици чаровните дами се насочиха към известна дискотека, където останаха до малките часове на вечерта. 

След кратка пауза от 3 години по майчинство, в момента Диана Ражнатович изцяло се е съсредоточила върху кариерата си на управител в "Бачи", като споделя, че в момента подготвят грандиозен ремонт в клуба.

Пловдивчанката е съпруга на Христо Александров, който е син на банкера Христо Александров. Двамата имат 3-годишно момченце, което отглеждат с много любов и внимание.