Trendsetter-ът на годината Панче Димитриев , който скоро получи и признание за Инфлуенсър в категория Лайфстайл, беше забелязан да купонясва като за последно в ритъма на гръцка музика. 

Пловдивчанинът посети популярния "Bushido Club", за да стане част от невероятния концерт на гръцката легенда Деспина Ванди. Бузуки партито се състоя преди няколко дни, а Панче Димитриев бе резервирал голяма маса в близост до сцената, заедно с голяма компания. 

Бохемът, който е с брой последователи на холивудска звезда в Инстаграм, прекара страхотно вечерта, като не пропусна да запечата колоритния си стайлинг в няколко снимки. 

Този път, модният диктатор заложи на черен панталон и сако в ситно черно-бяло каре. 

Панче Димитриев е ортопед-травматолог хирург и едновременно с това е един от най-добре облечените български мъже. Носител е на приза “Трендсетър на годината” в категория Мъж за 2018 на наградите Code Fashion Awards.

С присъствието си на първия концерт на Деспина Ванди под тепетата, той показа, че това навярно е една от любимите му гръцки изпълнители. Атмосферата бе неразличима от тази в бузуки баровете, а сред присъстващите бяха многобройни фенове на мегазвездата от Пловдив и цяла България.

Деспина Ванди бе посрещната с бурни овации и изпя много от популярните си парчета.

Деспина Ванди пред Trafficnews: Пловдив, благодаря за страхотната вечерГръцката звезда доведе до екстаз публиката в Bushido Club с двучасов лайф концерт