Сузанита, която през изминалия месец януари навърши 17 години, явно не мисли да спира с "вечните" рисунки по тялото си. Броят на татуировките на пловдивчанката продължава да расте с всеки изминал ден, а най-новата й е разположена под бюста. Тя си направи и още една - ангел с калашник на ръката си, както и рождените дати на нейните баба и дядо, научи Trafficnews.

Щерката на Орхан Мурад се нашари вчера, но този път вместо на черно, заложи на червено мастило. Предвид факта, че огненият цвят символизира страстта и любовта, а само след два дни е 14 февруари, прогнозираме, че новия й татус е посветен на новото й гадже. 

Сузанита не разкрива какво пише на него, нито разкрива името на половинката си, но на няколко пъти споделя, че е много влюбена и дори вече носи годежен пръстен на ръката си. 

Сгоди ли се Сузанита?Това разкритие, скандалната пловдивчанка направи в Инстаграм профила си

Младата певица грижливо крие лицето му на общите им снимки и философски отвръща на любопитните: "Щастието обича тишината“.

Според клюки, въпросният годеник на скандалната пловдивчанка бил 30-годишен криминално проявен тип, родом от Първомай, Пловдивско.