Пловдивската дива Сузанита отново успя да събуди любопитството на своите последователи. То нарастна след признанието за нов мъж в живота й, а сега направо ескалира, след като дъщерята на Орхан Мурад сподели, че е... сгодена. 

Това разкритие, Сузанита направи в Инстаграм профила си, след като даде възможност на нейните фенове да й задават въпроси, посредством сторита. На питането "Сгодена ли си?" тя отговори с "Да" и публикува видео, показващо пръстен с диамант, но поставен на средния й пръст. 

По-голямата част от въпросите късаеха новия мъж в живота й, предвид факта, че по-рано днес пловдивчанката сподели своя снимка, към която написа "Кучката е влюбена". 

До момента, тя не признава кой е човекът, откраднал сърцето й, но на няколко пъти загатва за него, като публикува снимки, на които се виждат само части от ръцете му, изрисувани в татуировки. 

Едно е ясно - мистериозният мачо изпълнява всяка прищявка на скандалната изпълнителка и я глези със скъпарски дрехи и почивки, а бившето й гадже Александър вече е в миналото.

Последователи на Сузанита все пак отново опитаха да я провокират с въпроси за новата й половинка, но и този път не бяха увенчани от особен успех. 

Ето как отговори тя: