След приза за „Най-добър градски СПА хотел“ за 2018 година, според БХРА, вчера на тържествена церемония в „Рамада Пловдив Тримонциум“, Парк и СПА Хотел Марково получи поредното си високо признание.

Това се случи на годишните награди на Община Пловдив за „Най-добри практики в туризма за 2018“, където Парк и СПА Хотел Марково грабна наградата за изключително партньорство. 

Целта на събитието, което се провежда за трети път, е да бъдат откроени и поощрени всички участници в туристическия сектор за полаганите от тях усилия за популяризирането на Пловдив и утвърждаването му като разпознаваема и предпочитана туристическа дестинация.

Първенците в отделните категории бяха избрани след анкета, в която пловдивчани и гости на града са посочили любимите си заведения, най-добрите туристически продукти и услуги под тепетата. 

Водещ на събитието бе Стефан Лозанов, а квинтет Пилекадоне се погрижи за доброто настроение на всички присъстващи. Формацията има богата история, атрактивните изяви на състава започват още когато членовете му са тийнейджъри. Всеки един от музикантите в квинтета има активна кариера като оркестрант солист в елитните български оркестри.

Пилекадоне се слави с множество изяви и самостоятелни концерти в международните фестивали, като най-новата награда на квинтета е от месец май 2019 г. - Златна лира за върхови постижения в изпълнителското изкуство.

Припомняме, че бляскавият хотел бе домакин на 10-тата юбилейна среща по туризъм, която общината организира. Наградата прие младата управителка Величка Христева. Тя сподели, че партньорството тепърва започва и че ще работи за това СПА хотелът да затвърди своите позиции като наистина добър и надежден партньор. 

Ето какво още сподели пред Trafficnews Величка Христева, управител на Парк и СПА Хотел Марково:

- Как се чувствате като носители на наградата за изключително партньорство с Община Пловдив?

- За нас, служителите в Парк и СПА Хотел Марково, е изключително признание да получим такава висока награда за партньорство с Община Пловдив. Разбира се, че това ни радва, вдъхва ни увереност, че сме на прав път, но в същото време носи много отговорности.

- Изненада ли беше за вас или очаквахте това признание?

- Ние ценим това, което правим и го правим с огромно желание. Разбира се, като млад екип, не сме се надявали на тази награда, но в същото време сме горди, че Община Пловдив избра нас за партньори и можем само да благодарим, че са оценили нашите усилия.

- Как успявате да удовлетворите нуждите и очакванията на гостите?

- За нас е много рано да дадем конкретен отговор на този въпрос, но това, към което се стремим, е положително и толерантно отношение към всеки един наш гост. Подхождаме с много търпение и с огромно желание към всички наши ангажименти.

- Каква е тайната на добрия отзив от страна на клиентите?

- Ако трябва да бъда лаконична, зад добрия отзив стои доброто отношение.

- С Какво Парк и СПА Хотел Марково ще изкуши своите гости през летния сезон?

- Ще заложим на развлекателни и забавни програми за по-късните часове на деня. В съчетание с басейните в комплекса се надяваме да осигурим прекрасен комфорт на нашите гости. Всичко това, предложено с една свежа лятна кухня и много морски предложения, се надяваме да бъде част от нашите добри изненади.

През месец юни, Парк и СПА Хотел Марково предлага на своите гости атрактивни делнични и уикенд СПА пакети. Възползвайте се от промоционалните оферти и резервирайте още сега 2 нощувки за петък и събота с 10% отстъпка или 2 или повече нощувки в дните от неделя до четвъртък, за да получите 15% отстъпка!

В цената на ПРОМОЦИОНАЛНИТЕ пакети са включени богата закуска на блок маса в ресторант Belle Vue, използването на детски кът с аниматор, както и много СПА изкушения (вътрешен басейн с температура на водата от минимум 31 градуса, парна баня, финландска сауна, инфраред сауна, джакузи, римска баня, релакс зона, студена стая).

Повече информация може да намерите ТУК

Крайградският оазис Парк и СПА Хотел Марково дава възможност да се насладите на спираща дъха панорамна гледка както към Пловдив, така и към живописните склонове на Родопите. Гостите на комплекса се радват на хармонична почивка и успешни бизнес срещи – в условия, създадени с усещането за комфорт, лукс и внимание към детайла. 

Приоритет в политиката на Парк и СПА Хотел Марково е безкомпромисно високото качество при  нивото на обслужване, подбора на използваните хранителни  продукти, предлаганата козметика и цялостното преживяване. Гостите на комплекса се радват на подбрани услуги, а в СПА центъра акценти са красотата и здравето. С безупречен професионализъм, висококвалифицираният екип Ви въвежда в тайните и вълшебствата на богата палитра от класически и екзотични масажи, СПА терапии и ритуали. В комфортна обстановка и стилен дизайн, Парк и СПА Хотел Марково подарява магично СПА преживяване -  символ на перфектното място през всеки сезон на годината. 

Всичко това го прави привлекателен център за важни обществени събития, специални гости и медии, и дава надежда, че за в бъдеще Пловдив ще се позиционира като още по-привлекателен център на туристическата карта на България.

Хотел до Пловдив с голяма награда от престижен конкурс СНИМКИЛуксозният комплекс стана първенец в категория Най-добър градски Спа хотел