Красивата моделка Кристин Илиева, която пострада жестоко при автокатастрофа преди две години, от която все още се възстановява, направи признание, което шокира всички.

Въпреки че след зверския инцидент блондинката бе потрошена и в началото дори не се знаеше дали ще успее да се възстанови напълно, към днешна дата ситуацията в живота й изглежда доста по-различно.

Наскоро в тв интервю красавицата призна, че е дотолкова възстановена, че вече е почти правоспособен шофьор. Думите й бяха като истинска бомба за социалните мрежи, които прегряха от коментари.

Към момента Кристин все още се движи с помощта на патерица, а единият й крак не е достатъчно раздвижен и е неестествено изпънат, но това не пречи на моделката да кара курсове. Нещо повече, тя е взела листовките, но заради карантината спряла със следващия изпит, който ще й даде правото да получи книжка-кормуването, пише Блиц.

Важно уточнение, което манекенката направи е, че кара учебна кола автоматик по специален начин, като използва само единия си крак. И все пак, за да шофира, е важно да са здрави и двата й крака, което е напът да се случи, макар и по-бавно във времето.

Моделът Кристин Илиева показа мъжа на сърцето сиКрасавицата публикува тяхна обща снимка в личния си профил