Моделът Кристин Илиева попадна в плен на любовта. Красавицата показа мъжа, спечелил сърцето й като публикува тяхна обща снимка в личния си профил. 

На нея двамата се гледат влюбено и отдалеч си личи, че между тях се случва нещо истинско. Въпросното момче не е тагнато на кадъра, който Кристин сподели броени дни преди най-светлите празници - Бъдни вечер и Коледа. 

"ДА намериш любов не е лесно, ДА намериш любовта, още по-малко. И аз като вас съм човек, и аз като вас го заслужавам, и вие като мен го заслужавате. Аз имам Него, той има Мен и това сме НИЕ. ЛЮБОВ. Тя не се подценява, тя идва ведъж и не пита, а дойде ли, хвани я, изживей я и, ЖИВЕЙ Я, цял живот." - пише към поста си щастливата моделка. 

Кристин бе на косъм от смъртта след жестока катастрофа през март 2018-та, а след това претърпя множество операции, след които последва и възстановителен период. Навярно нейната половинка и тогава е присъствал в живота й и е оказал своята подкрепа, тъй като тя отдаваше благодарност към него още от болницата.