След развода: Софи заличи името на Гринго от татуировката си

Певицата скри надписа с изрисувана отгоре лястовица
България
След развода: Софи заличи името на Гринго от татуировката си

Софи Маринова заличи името на бившия си съпруг Гринго не само от живота си, но и от татуировката си. След развода, певицата сподели снимка, на която показва, че е покрила надписа с изрисувана отгоре лястовица. 

Името на Гринго беше поместено в червена целувка. Двамата си направиха любовни татуси малко след излизането на Тодор Давидов от затвор, за да докажат любовта си един към друг. Софи изписа името на любимия върху себе си, за да докаже колко го обича, а той направи същото от своя страна, но във формата на диаграма с пулс, а буквата "ф" оформи като сърце.

 

В медийното пространство вървят слухове, че Гринго се е държал ужасно с жената-глас, като дори се спекулира, че той е главният виновник за счупената й ръка. Софи, обаче не е потвърдила тази информация до момента. 

Говори се още, че на Маринова ѝ се наложило да си отреже и косата след много лют скандал с айтозлията. 

По време на връзката им, Гринго получи много и скъпи подаръци от Софи. Тя му помогна финансово за автомобила, още други придобивки и дори плати сватбеното тържество, което събра над 400 гости. 

При делото, певицата настояла да се разделят тихо и кротко, без финансови претенции от негова страна.

Софи Маринова и Тодор Давидов-Гринго се ожениха в началото на февруари, а в края на март вдигнаха втора пищна сватба. Само 5 месеца след сключването на брак и по-малко от 4 месеца след голямото тържество двамата се развеждат.

Това потвърди самата Маринова и помоли феновете и медиите да уважават личното ѝ пространство в тежкия личен момент.

Софи Маринова потвърди: Развеждам сеПевицата е помолила феновете и медиите да уважават личното ѝ пространство в тежкия личен момент

Коментирай

Напишете коментар

Вашите коментари през Trafficnews.bg

Вашият коментар през Facebook