Пловдивската дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз реши да прескочи пролетта и замина да се порадва на слънце и море в екзотичен Тайланд.  
 
Модата обаче я е завладяла повече от необходимото, защото нейното пътуване не е свързано само с почивка, но и с дефиле на новите попълнения в колекцията й - секси бански костюми. 
 

На въпросните кадри, които тя сподели в личния си профил, Мегз показва разнообразни модели, както цели, така и половинки.
 
 
Както винаги по време на престоя не липсваха и забавни моменти! Все пак пловдивчанката е майсторка в това. Тя постна снимки с малчугани, които са коренни жители на малкия остров Кай Най в Андаманско море, а над нея написа:"Харесахме се отдалече".
 


Новите силиконови придобивки, дизайнерката показа и с прозрачна червена рокля от дантела, но побърза да се обясни в коментар, че на живо тоалетът не прозирал толкова много. 
 


По време на участието си във VIP Brother Миглена Каканашева свали доста килограми, заради здравословното си състояние, което повлия и на бюста й. Решението се оказа бързо и лесно - нови гърди.
 
 
 
Пловдивчанката легна под ножа, но сподели с феновете си, че е предпочела малки импланти от 220 кубика, тъй като големите като дини гърди вече не са на мода