След като съвсем скоро скандалната дизайнерка Мегз пусна клип, с който шокира голяма част от феновете си, че й предстои операция, заваляха и множество предположения. В крайна сметка истината беше, че Миглена Каканашева е увеличила бюста си. 

За интервенцията си, дизайнерката разказа в подробно интервю. Тя твърди, че не е обмисляла дълго това свое действие, просто го е решила и е легнала под ножа след три дни.

Причината, поради, която тя е предприела действия по увеличаване на бюста била, че според нея била много слаба и искала гърдите й да изглеждат както преди. 

Мегз обаче не искала да прекалява със силикона и затова изрично поискала имплантите й да бъдат малки - по 220 кубика. 

"Операцията мина добре, въпреки че аз постоях по-дълго в болницата. Обикновено пациентите се изписват на първия ден, а мен ме държаха 6 дни", споделя още Миглена Каканашева.


Въпреки, че Мегз нямала сериозни усложнения след операцията, лекарката държала да проследи процеса на възстановяване. Според дизайнерката, дългият й престой в болницата се дължал на това, че била прекалено слаба и раната й не се затворила толкова бързо, колкото при други пациентки.

В интервюто, Мегз не забрави да призове младите момичетата да не си слагат прекалено големи импланти, само за да са в крак с модата, а да избират форми, които да си пасват с телосложението им. 

За финал Мегз отсече: "Две големи дини не са модерни".