Едни от най-обичаните дизайнерки под тепетата Мими и Мая, известни като сестрите Алеса, отбелязаха своите рождени дни. Мими празнува своя личен празник на 23 май, а Мая само ден след нея - на 24 май. 

За общото тържество те избраха популярен ресторант в Пловдив и не пропуснаха да зарадват последователите си със сторита от празничната вечер. 

Гости на дамите бяха техни близки приятели, които ги зарадваха с куп подаръци, а заклети клиентки на момичетата отправиха своите пожелания за здраве, усмивки и още толкова творчески успехи. 

Мими и Мая, които прекарват заедно 90% от времето си заедно и се разбират прекрасно една с друга, не пропуснаха да си честитят и една на друга. 

"Честит рожден ден, мило мое сестриче! Бъди много много здрава, за да продължиш да дерзаеш (както само ти си знаеш) и да сбъдваш и най- смелите си цели! Всичко друго си имаш, затова винаги ти пожелавам здраве. Обичам те безкрайно много! Благодаря ти, че съм благословена да имам точно теб в живота си! Благодаря ти, че освен, че си най- прекрасната сестричка на света, си и най- добрата ми приятелка!" - гласи пожеланието на Мая към Мими. 

"Днес е моят ред за пожелания. Но аз няма да ти пожелая нищо по-различно от това, което имаш, защото имаш всичко. Пожелавам само да го съхраниш завинаги! 

Пожелавам също да си все тази най-прекрасна сестричка, с която сбъдваме и най-смелите си мечти заедно, с която празнуваме подобаващо всеки един успех заедно и знаем, че точно там се крие ключът за всеки покорен връх.

Бъди здрава, бъди все така сияеща, бъди винаги моята Маичка! Обичам те безкрайно!" - пък написа Мими към Мая. 

Двете пловдивчанки не спират да жънат успехи в модната индустрия не само под тепетата, но и в цяла България. Съвсем скоро те пуснаха и своята нова колекция и изгряха на кориците на няколко от най-популярните списания. 

Сред тях беше и корицата на Forbes България. Мими Алеса бе включена в класацията “30 under 30” за най-предприемчивите млади българи, които променят света. В интервю пред изданието, тя разказа за пътя от аматьорския сайт за 19 долара до днес, когато много неща са се променили.

"Едно в нас си остава - страстта по модата, отдаденост към нашите Алеси и безкрайната любов към това, което правим." - сподели Мими.

Пловдивчанка променя света! Появи се на корицата на ForbesМими от Алеса е в класацията за най-предприемчиви млади българи