С веселба "по гръцки" култовият ресторант "Elea" в Пловдив ще посрещне новата 2020 година. Менюто за празничната вечер ще бъде богато и разнообразно, а настроението подплътено с музикална програма на живо.

Звездите на вечерта ще бъдат гръцките изпълнители Nikos Kitikidis и Jordanis, които ще изпеят популярни и хитови песни от южната ни съседка, с които несъмнено ще предизвикат множество наздравици и нюх за танци. Към тях ще се включи и диджей, който ще изпълни всяко музикално желание. 

4-степенно меню от вкусно приготвени ястия ще включва празничният куверт. Ето го и него:

Салата
Новогодишно Капрезе с печена моцарела, завита в прошуто крудо в розов домат, песто от босилек, кедрови ядки, микс от зелени салати с пресен нар и сос от нар, сирене Бри.

Предястиe
Гъши дроб със сос, мед и портокал и макарон от сепия с пастет от Фоа гра в допълнение с обезкостени пъдпъдъци с плънка мирепуа и кестени, завити в прошуто.

Основно ястие
Ципура с трикольоре - чери домати конфи, маслини Каламата, босилек и пюре от сладки картофи
или
Свинско бон филе със сини сливи и стафиди, туршия със сос Марсала и гарнитура картофи Лионез.

Десерт
Червена ябълка - Мус от бял шоколад с Ябълково кули
Новогодишна баница с късмети
Плодове

Напитки
Минерална вода 0.330 л.
Безалкохолна напитка
Узо Пломари
Чаша пенливо вино за новогодишната наздравица

Всички от вас, които изберат ресторант "Elea", за да изпратят 2019-та година ще имат възможност да избират между куверт във вътрешната част на ресторанта на цена 200 лв. или в приказната и топла зимна градина на цена 180 лв.

Гръцкият ресторант "Elea", разположен в мегакомплекса 5POINTS, e най-доброто място под тепетата за всеки, който обича добрия вкус, изискан стил и първокласно обслужване.

Не случайно, той е предпочитано място от редица известни личности. През изминалата седмица едни от най-големите поп-фолк звезди - Цветелина Янева, Мария, Деси Слава, Тони Стораро и синът му Емрах се събраха именно в ресторант "Elea", за да отбележат рождения ден на телевизия "Планета" след концерта в "Колодрума". 

Поп-фолкът празнува в ресторант Elea, партито продължава в Planeta Payner Club by OnyxГости на комплекс 5POINTS в Пловдив са Цветелина Янева, Мария, Тони Стораро, Деси Слава и собственикът на Пайнер Митко Димитров

Интериорът на заведението е дело на гръцки дизайнер - стилен и елегантен, изпипан до най-малкия детайл. Част от интериора са няколко маслинови дървета, докарани специално от южната ни съседка, като най- старото дърво е на 300 години. 

В богатото меню на ресторант "Елеа" има предложения, удовлетворяващи вкуса на всеки посетител. Акцентът  пада върху качествена гръцка кухня и винаги прясна риба и морски дарове. На страниците ще откриете и голям брой салати, предястия, разядки, основни ястия, десерти – гостите на „Елеа“ ще могат да си направят пълна разходка из вкусовете на Гърция и не само.

„Елеа” е подходящото място за среща с приятели, бизнес среща, релаксираща вечеря, вашия специален повод или тържество.

Освен внимателно персонално обслужване от висококвалифициран персонал, на разположение на всички посетители на заведението е и огромен безплатен паркинг. 

Телефон за резервации: 0885-544-051

Спонсорирана публикация.