Половинката на Башар Рахал направи бързо включване от Париж с публикация в социалните мрежи. Райна Караянева съпостави ситуацията с коронавирус във Франция и Италия със случващото се у нас. 
 
Красавицата се снима с предпазна маска на уста на фона на Лувъра и сподели с последователите си, че "такъв абсурд като в България няма". Ето какво написа тя:
 
"Бързо включване от Париж. Не знам вече колко са случаите в София, нито точната бройка на заразените в Париж, със сигурност са повече на глава от населението... най-малко заради масовото тестване. НО, мога смело да заявя, че тук, както и в Рим, се чувствах в пъти по в "безопасност". Не всички мерки са логични, в световен мащаб, но такъв абсурд като в България, няма! За клубовете няма нужда да говоря пак, нали. Тук, ако се пазиш, няма какво да ти се случи. Ако седиш гъз до гъз с другарчето по маса, защото не ти пука или си бъркаш в устата на улицата, хич не е изключено да лепнеш нещо. В София обаче, само ако не излизаш от вкъщи, ще се опазиш. Защото всеки, във всеки момент може да ти кихне, кашне или пръдне... на улицата, в ресторанта, не дай Боже в чалготеката...защото не сме отговорни към ДРУГИТЕ! Това е целта на маските, на дезинфектантите на входовете на магазините, на физическата дистанция, не само за собствен кеф , а за безопасността на другите! Защото на всеки може да му се случи да се разболее и никой не би го искал по желание, но колко човека ще разболееш нататък, вече е въпрос на личен избор и отговорност!" - гласи публикацията на Райна Караянева. 
 
В края на месец септември, тя сподели и снимка от екскурзията си в Рима, на която позира с компанията на вкусна паста и чаша червено вино. 
 
"Когато Бали е затворен за туристи до края на 2020та, а Индия не е "много добра идея" към момента... Остава да ядеш, молиш и обичаш ... в Рим." - написа Караянева и добави още няколко фотоса, на които е заедно с любимия Башар.