След като феновете на фолк певицата Преслава изпаднаха в размисли и страсти, относно това дали изпълнителката е снимала новото си видео бременна, тя най-сетне сподели истината. 

"Да, бях в 5-тия месец по време на снимките" - призна изпълнителката, след като даде възможност на почитателите си да и задават въпроси и отговори на стори в Инстаграм. 

На видеото се забелязва, че тя е избрала по широки тоалети, които да не очертават формите й, но въпреки това изглежда повече от ослепително.

В момента, тя е ангажирана с малката Паола, но намира време и да спортува, като най-вече набляга на планински туризъм в компанията на бащата на детето си - Павел. 

Сред последните публикации на изпълнителката е и снимка на нейния любим, който показва завидни умения на кросов мотор, а Преслава шеговито пише: "Паола : -Тате е номер 1 ".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Паола : -Тате е номер 1 ! ????????☺️????⭐️???? #preslava p&p&p #thebestdaddyintheworld

A post shared by Preslava (@preslava__) on

Припомняме, че наследничката на известната изпълнителка се роди на големия български празник Кръстовден, а след това, в нейна чест радостните родители вдигнаха голям купон за нейно здраве с куп приятели и колеги. 

Преслава вдигна голям купон в чест на малката Паола СНИМКИДжена и Наско Канара, Софи Маринова, гайдарски състав и още куп колеги и гости пиха и пяха до зори