Една от най-големите зали за събития под тепетата ще бъде домакин на едно изключително събитие, на което ще бъдат презентирани най-новите тенденции и декорации в сватбените церемонии. 

Тази неделя /14 април/ в Еtra Hall ще има ден на отворените врати, през който богат oпит ще обменят фотографи, видеографи, дизайнери, гримьори, коафьри и хората, които се грижат за шоу програмата и музикалното оформление в залата.

Изложението ще се състои от 10:00 до 16:00 часа, когато ще се запознаете с тези, с които заедно създават цялостната визия и организация за перфектните сватбени тържества. Денят ще бъде интересен и изпълнен с новини от бранша, на който ще споделят добрите практики и ще станат още по-добри за клиентите им.

Събитието ще завърши с шоу спектакъл, които ще се проведе от 18:00 до 20:00 часа, като тогава ще може да дегустирате шампанско, новите вкусове торти и ще видите на живо програми, от които да изберете най-доброто за своя сватбен ден.

Неотдавна Etra Hall представи проект, чрез който показа невероятни декори, в съчетание с впечатляващите рокли от дизайнерската къща на Стоян Радичев и бижута от ателие МоцАрт. Вдъхновяващите кадри бяха направени от фотографите Владо Василев и Георги Цонков от “LoveLens”,  чийто обектив запечатва вълнуващи моменти в комплекса 7 points. От скоро двамата са открили новата си страст в сватбената фотография. Двойките, които посетят събитието, ще имат възможността да се запознаят на живо с тях.

Местата за шоу програмата в неделя се запазват предварително, като повече информация за предстоящото събитие можете да получите на телефонен номер 087 651 1111. 

Кадри от Etra Hall: