Половинката на водещия на "Преди обед" Сашо Кадиев - Таня Тончева му изневери с инструктор по салса! Обаче само за малко. Тя се върна при любимия си, веднага след като приключиха снимките на новия клип на братята Sanchez и De Fuego на песента Por Una Noche. 

Видеото се снима в Пловдив и разказва за една нощта на сватбата на фламенко - танцьорка. Таня влиза в ролята на булката, която се жени на пищна церемония за приятеля си - сомелиерът Илия Русев. На сватбата са поканени и фламенко музиканти  -  братята Санчез и Де Фуего, а известният латино танцьор  Илия Чолаков е фламенко - изпълнител. 

По време на тържеството между булката и танцьорът прехвърчат искри, а докато младоженецът държи реч и се кълне в любов на бъдещата си съпруга , тя се впуска в страстен танц с мачото. Избухва скандал, семействата скачат на бой на музикантите. В ролята на родителите на опозорения жених влизат  собственика на бур. "СандъкЪ" Гаро Узунян и Ваня Гергова от сватбена агенця "Ваня стил". Режисьор на видеото е Стелиян Димитров. 

Историята завършва естествено с happy end, но какъв е той , ще разберем, когато клипът бъде готов.