Питате се как постига популярност,блясък,как да бъдете във всички медии ? Хората да ви разпознават на улицата,а и не само ?
Как бизнеса ви да бъде разпознаваем и се откроява пред конкурвнтите ви ? Как да печелите повече клиенти ?
Как да освежите и вдигнете продажбите си ? 
 
Тайната на въпроса се крие в избора на специалист по медии и комуникации. Как да изберем най-добрия PR специалист ? 
 
Атанас Лазаров, гражданин на света. Зодия “Стрелец”, роден в Първенец,Пловдив. Собственик на Агенция за публични комуникации ПРофайл и PRofile international. Горд носител е на международната награда “Човек на 21 век” в областта на медиите и комуникациите, лично връчена от тв легендата Иван Гарелов. “Знаменитост на годината” през 2018 та. Почетен член е на глобалната модна мрежа - Global fashion network ( в 70 страни). В двете водещи телевизии Nova Tv и bTV в продължение на 5 години отговаря за продуктовото позициониране в лайфстайл продукции за мода и красота.
 
Продуцент,лицензиант и организатор на престижния конкурс “Мистър България “. Първия медиен консултант на Sofia fashion week 2015. Официален лицензиант е и на Beirut fashion week на Балканите. 
 
Атанас Лазаров и почетния консул на Молдова в Пловдив - инж.Веселин Чипев
 
Нарича себе си “Гражданин на света” заради многобройните си покани и пътувания зад граница. @pr.lazarov е с над 20 000 последователи от цял свят.
 
Социалните медии го грабват от преди три години. Запалва го диетологът на звездите д-р Енджи Касабие в Кайро,Египет.
 
“За мен няма невъзможни неща в бизнеса,няма бариери.” Не се спира и пред предизвилателсвтото да представи България в Бейрут,Ливан по време на гала вечерта “Мистър Ливан”.
 
По покана на д-р Енджи Касабие в България пристигат 26 те претенденти за титлата на Мистър Ливан 2017 та. В продължение на 4 дни успяхме да покажем красотите и забележителностите на България. Варна,Пловдив,Велинград и София. 
 
 
"За мен бе важно по този начин да покажем и рекламираме нашата България и накараме все повече туристи от Бейрут да идват тук. 
По време на официалната церемония 20 минутен репортаж излъчи телевизия MTV Lebanon, за мен това беше много. 
Направих го,заради България. Официално Лазаров има и държи правата за представяне на дизайнери от Балканите на Beirut Fashion Week. Обожавам работата си!” - споделя Атанас Лазаров. 
 
Атанас Лазаров - Как се прави продуктово позициониране на Capital city center в социалните мрежи 
 
Всеки един проект го реализира  с мисъл, кративност и със сърцето си. Наскоро има възможност да открие международната изложба “Папагали от три континента” в Мол Марково тепе.
 
Рекламната и медийната комуникация в тандем с Ивелина Начева,Mall Markovo tepe  бе повече от успешна. Бутиковия концерт на Крисия събра над 1500 деца в почивния ден в Пловдив. 
 
Истинските резултати се виждат с фактите - децата дошли да видят и чуят ангелския глас на Крисия 
 
“ Очарован съм от новия облик на европейската столица на културата -Пловдив и комплиментни за атмосферата,красотата и положителната енергия. Пловдив е един невероятен град, с история,култура и възмосности да бъде сред силно предпочитаните градове от туристите.” споделя още пред Bulgaria digital week Атанас Лазаров.
 
Лекцията на г-н Атанас Лазаров, собственик на PRofile international, може да посетите в рамките на Bulgarian digital week в Панаирния град на 28 септември, събота, от 16.00 - 17.00 часа, 10 палата, зала 1.