Професионалният плувец Благой Панайотов става част от отлъченото племе на Блатото след загубата в двубоя срещу музикалния артист Павел Николов от Дръзките. Бившият член на Гордите ще бъде изправен пред безмилостните условия на най-суровата територия на екстремното риалити в опит да извоюва обратно мястото си в играта.

Елиминационните сблъсъци започнаха с тежка четворна битка между номинираните Димитър и Благой от Жълтите и Павел и Наталия от Сините. Най-добре с Кулите на Ханой се справиха войникът Димитър, който беше най-бърз от всички, и културистката Наталия.  

Финалният дуел противопостави загубилите Павел и Благой един срещу друг в многокомпонентна битка за спасение. Въпреки контузията си, състезателят на Гордите успя да натрупа комфортна преднина, но затруднение с финалното препятствие позволи на неговия опонент да го настигне. По-добрият самоконтрол и ловкост на рапъра Павел му помогнаха да се справи с огнедишащия дракон по-бързо.

Междувременно бедстващото племе на Блатото проведе своя втори племенен съвет. След драматично развитие между женските и мъжките лагери на изгнаниците, психоложката Галина Петкова единодушно беше избрана за следващия участник, който да напусне Дивия север.

Утре “Игри на волята” продължава с нова кастинг битка. Своето голямо завръщане на Арената ще направи вицешампионът от сезон 5 Момчил Василев, а отборът на Силните ще получи възможност трайно да размести пластовете на влияние в играта.

Не пропускайте следващия епизод на мащабното риалити в събота, 5 октомври, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube.