Броени дни остават до дългоочаквания спектакъл “Планета на 18“, с който телевизията ще отбележи пълнолетие в българския ефир. 

Звездите на музикалния гигант "Пайнер" вече се подготвят с пълна паза за своята изява на концерта, който ще се проведе в зала “Колодрума“ в Пловдив на 3 декември (вторник), а началото ще бъде поставено в 19:00 часа. 

Вече е известно и мястото на афтър партито след концерта - Planeta Payner Club by Onyx. Една от любимите точки в мегакомплекса 5POINTS ще събере фенове и изпълнители, за да бъде даден нов старт на купона, който ще продължи до малките часове на вечерта. 

Мария е първата изпълнителка, която ще поздрави гостите, а честта да закрие музикалното шоу тази година се пада на Емануела. Водещ ще бъде Иван Динев-Устата, който се наложи като уникален Stand-up комик и ще накара всички да се смеят от сърце. 

Голям пловдивски отбор от изпълнители ще излезе под светлините на прожекторите. Таня Маринова, Яница, Цветелина Янева, Лидия, Дани Пирянкова, Ваня и диджей Дамян, са част от имената свързани с града на седемте тепета, които обещават уникално шоу. 

"18-годишнината на телевизия "Планета" ще бъде парад на 18-годишните. В музикална компания "Пайнер" върви смяна на поколенията и тази година ще дадем поле за изява на поколението 18+. Пловдив има какво да покаже и се надяваме публиката да подкрепи със силни аплодисменти новаците, ако можем да ги наречем така, тъй като повече от тях вече са познати от различни музикални формати и имат много спечелени награди от различни конкурси. Затова каним всички, които се чувстват на 18, да станат част от музикалния спектакъл и да се насладят на невероятни лайф изпълнения, представени от младите и гласовити изпълнители, които са много насъхани за своята изява пред голямата публика и за бъдещата си кариера като цяло." - споделят за Trafficnews от ПР отдела на музикална компания "Пайнер". 

Данна (Даниела Пирянкова), Джордан, Радко Петков, Ивета Костова, Лидия, Десита, Диона, Емрах, Денис Теофиков, Малката, Ариа , Джулия и Кристиан са само част от имената, които ще излязат под светлините на прожекторите в зала "Колодрума".

Емрах ще излезе в компанията на баща си Тони Стораро, Галин ще бъде със своите открития Лидия, Десита и Диона, която рязко смени рап стила с поп-фолк звучене. Джулия, пък ще пее заедно с половинката си Кристиан Кирилов, с който скоро минаха под венчило. 

Разбира се, част от музикалния спектакъл ще станат и много популярни изпълнители като Деси Слава, Цветелина Янева, Анелия, Галин, Мария, Емануела, Райна, Теди Александрова, Роксана, Борис Дали и много други. 

Таня Маринова е родом от карловското село Дъбене. Тя е пяла с едни от най-големите музиканти на България – сред, които Иво Папазов и оркестър “Тракия”. В своята кариера до момента Таня Маринова има няколко престижни награди в областта на народната музика. Тя разкрива, че е познавала лично голямата народна певица Динка Русева, явявала се е на нейните конкурси и е печелила първи награди. Преди години на конкурса “С песните на Недялка Керанова” също е получила първа награда.
В зала "Колодрума" певицата ще представи последния си проект “Уникат“, а за да зарадва своите фенове, вече работи упорито с режисьор и балет.
 
 
Даниела Пирянкова, с артистичен псевдоним Данна, е родом от Хисаря. Тя е позната на зрителите от "Шоуто на Слави", където беше една от трите сценични партньорки на малчугана г-н Андреев, с когото имаха рубрика в предаването „Запознай се с малките“. 
 
Почитателите на поп фолка я определят като двойничката на Преслава. 
 
 
Ивета Костова, пък може би е новата Емилия. Тя също стана разпознаваема с участието си в музикалното шоу ”Гласът на България”. 
 
 
Радко Петков е обещаващ изпълнител, по-познат като победителя от „Гласът на България“ за 2017 година. На финалния концерт от музикалния реалити формат, Радко, който е родом от Троян, изпълни песента на Васил Найденов – „Сбогом, моя любов“.
 
 
Ария също за кратко време успя да спечели сърцата на фолк маниаците. Тя е носителка на титлата "Мис Плеймейт", а атлетичното й телосложение и умение да прави истинско шоу на сцената са причините, поради които тя да бъде наричана "новата Малина".