Пловдивската певица Веси Бонева показа бременно коремче и зарадва почитателите си със сантиментални фотоси, споделени в официалния й профил в социалната платформа Инстаграм.

Кадрите са заснети на родното ни Черноморие, а по усмивката на пловдивчанката си личи колко щастлива е тя и с нетърпение очаква появата на първата си рожба. 

В коментари бъдещата майка споделя, че вече е бременна в 6-тия месец, а последователите и я поздравиха за страхотния външен вид. 

Веси Бонева не се притеснява да позира пред обектива облечена в бански половинка и голяма шарена капела. 

Гласовитата изпълнителка откри сезона още в началото на месец юни със снимки от Бургас и написа "Така ще е цялото лято" .

Припомняме, че щастливата вест Веси Бонева съобщи посредством видеото към новата й песен "Остани", като в последния кадър певицата всъщност гали наедрялото си коремче.

Явор Велчев – Яви, който е и автор на музиката на песента, има сериозна връзка с певицата от две години. Очаква се двамата да станат родители през месец септември. 

Пловдивчанката Веси Бонева е бременна в 5-ти месецПевицата споделя, че ще стане майка за първи път в края на месец септември