Дизайнерката Мими Алеса, която наскоро оглави и корицата на Forbes, е бременна в седмия месец. Прекрасната новина съобщи самата тя, като публикува снимка, на която показва наедряло коремче. 

Сладкият кадър върви с надпис "Нашата малка топчица щастие", а към него е добавен и хаштаг #7monthspregnant. Не се споменава обаче какъв ще бъде полът на бебето. 

Въпреки напредналата бременност, очарователната пловдивчанка е в перфектна форма и без колебание позира пред обектива облечена в къса, прилепнала по тялото черна рокля.

Популярната дизайнерка получи редица поздравления от близки и приятели, а особено активни бяха и доволни клиенти, сред които куп известни личности. 

Своите пожелание към Мими отправиха половинката на Криско - Цвети, певиците Алекс и Влади, Тита, Диона, Малката и много други. 

Припомняме, че на 3 октомври 2018 година Мими се омъжи за своя избраник Ивайло на живописния гръцки остров Санторини, а приказното тържество се състоя в хотелския комплекс Rocabella Resort, намиращ се в традиционното цикладско селище Имеровигли. 

Дизайнерка от Пловдив с божествена сватба на остров Санторини СНИМКИМими каза “да“ на своя избраник Ивайло в хотелския комплекс Rocabella Resort

Декември месец през 2019 година също бе специален за пловдивската дизайнерка Мими от сестрите Алеса. В най-празничния месец от годината тя получи голям подарък и признание като грейна на корицата на Forbes България. 

Мими Алеса бе включена в класацията “30 under 30” за най-предприемчивите млади българи, които променят света. 

Пловдивчанка променя света! Появи се на корицата на ForbesМими от Алеса е в класацията за най-предприемчиви млади българи