Започва надпреварата между най-красивите дами на Пловдив, които ще се борят за титлата „Мис България-Пловдив” 2019.

Кастингът ще се проведе на 2 март 2019 година от 16:00 часа в пловдивската дискотека “Megami Club”, където комисията ще подбере най-достойните кандидатки за короната и ще се запознае отблизо с тях.

Ние от Trafficnews.bg, пък ще се заемем със задачата да ви представим всяка една от финалистките с видео репортаж, снимки и кратки блиц интервюта.

В кастинга могат да участват всички момичета, като условията са те да са на възраст от 18 до 24 години и е желателно да нямат татуировки по телата си.

„До финалната права ще стигнат амбициозни и добре изглеждащи момичета, с атлетично телосложение, готови да представят достойно града ни на корици на модни издания, ревюта и предавания” – споделят пред Trafficnews.bg  организаторите на светското събитие.  

Грандиозният финал на конкурса ще се проведе на 22 март от 22:00 часа, а домаким отново ще бъде Богинята на нощния живот в Пловдив – „Megami Club”.

Гост-изпълнители, които ще забавляват всички гости, по време на състезанието за изкусителки, ще бъдат момчетата от група „Ъпсурт”.