Хиляди почитатели на гръцката звезда Василис Карас вече тръпнат в очакване той да стъпи на пловдивска земя. Дни остават до неговия грандиозен концерт в Пловдив, когато Bushido Club ще се превърне в истински бузуки бар. 

Мега събитието ще се състои на 21 юни, петък, и ако все още не сте направили своята резервация, може да го направите на телефон: 0876 444 999.

Партито ще съдържа всички необходими компоненти, за да ви накара да се чувствате така, сякаш се намирате в гръцки бузуки бар - ще звучат неостаряващи хитове, изпълнени от Василис Карас и бенд на живо, а върху сцената ще се леят хиляди карамфили.

Зрелищният концерт ще започне в 22:30 часа и несъмнено ще бъде една паметна вечер за всички посетители, защото всички знаят, че Василис Карас никога не оставя гостите си разочаровани.

Всички, избрали да купонясват и тази седмица в най-големия парти комплекс в България - 5points.bg, определено няма да скучаят. Клубовете, локализирани в парти зоната, готвят поредица от изненади, а посетителите могат да се насладят на атрактивната звездна програма и да се впуснат в обиколка и на трите заведения, като платят само един вход!

Birthday Weekend в W Garden

Рапърът Криско ще завихри достоен купон в W Garden в петък вечер, а незаменима парти атмосфера ще създаде Диджей Маскота, който ще застане зад пулта в събота. 

По повод рождения си ден, W Garden ще посрещне без вход всеки свой гост, който се настани в клуба до 22:30 часа.

Bushido Club - Алисия и Азис

В четвъртък, на 13 юни, на сцената на клуба излиза любимата Алисия, а кралят на поп фолка Азис и неговият бенд ще взривят публиката в петък вечер. 

Planeta Payner Club by Onyx - Джена и Камелия

Звездни гости и топ промоции предлага и заведението, известно като единственото в града със своите афтърпартита. Петък е отреден за Джена, а в събота купонът ще бъде дело на огън-момичето на поп фолка Камелия.

За да бъде удобството пълно, посетителите на 5points.bg ще могат да спрат автомобилите си на безплатен паркинг, а връхните дрехи да оставят в безплатен гардероб.