Тази вечер любимецът на пловдивчани Меди се качва на сцената на най-вървежната дестинация в Пловдив- клуб Bushido.

Той се превърна в любимец не само на пловдивчани, но и на цяла България. Меди спечели наградата „Певец на годината” и в момента води класацията за най-слушан български изпълнител за 2021 година.

Гласовитият певец винаги успява да направи едно незабравимо парти, изпълнено с много приятни емоции, танци и спомени.

Хитовете "Да си тук", "Скандал", "Рана", "Параноя" и още много ще звучат, а танците на зашеметяващите момичета от балета на клуб Bushido ще направят обстановката още по-гореща.

Този петък и събота клубът е подготвил за своите посетители DJ парти на тема „Midnight fantasy”, в което страстите ще се разгорещят с помощта на невероятния балет на клуб Bushido.

В комплекс 7points работи пунктът за антигенни тестове. Той e отворен всеки ден от 19:00 часа. Там бързо и лесно посетителите на 7points, които нямат зелен сертификат, ще могат да направят антигенен тест и в рамките на кратък срок да получат резултатите си. В четвъртък, петък и събота клубът плаща тестовете за посетителите на  Bushido .

Всички обекти в комплекси 7points - Bushido, Onyx, La Opera, Djanam Steak House и Etra Hall  работят при спазване на наложените мерки и със 100% ваксиниран персонал.