Една от най-сексапилните пловдивчанки Джулиана Гани днес празнува своя рожден ден. Блондинката става на 28 години и се чувства по-щастлива от всякога - сгодена, обичана, красива и успешна. 

Подаръците започнаха още от сутринта, а първи, разбира се, я изненада нейният годеник - Илиян Найденов. Той за пореден път я накара да полети в облаците и я зарадва с чисто ново пиано за празника. 

Джулката не веднъж е споделяла, че има музикално образование и 11 години се е занимавала с това. И въпреки, че скоро не е свирила, сега вече има повод да го направи. 

"Мъжът до мен ме познава и винаги знае какво обичам! Много от вас знаят моята страст-пианото..Е, днес имам най-хубавото! Благодаря ти, че всеки ден ме правиш по-специална от вчера" - написа моделката по повод подаръка и публикува няколко снимки в личния си профил. 

Нейният годеник Илиян също качи тяхна обща снимка, към която добави повече от мило пожелание:

"Любима моя! Ангел мой! Днес не е просто поредния прекрасен ден, в който се събуждам до най-красивата жена! Днес е първият ти рожден ден, който мога да посрещна заедно с теб! Щастлив съм и ти благодаря за тази чест! Щастлив съм, че от теб научих много! Ти от мен също, надявам се! Благодаря ти, че ме научи на толкова неща за толкова кратко време! Благодаря ти за всичко, което направи за да се чувствам уверен и обичан мъж! Дано да съм го заслужил! Обещавам ти, че винаги ще отвръщам с поне двойно на това!  Последно искам да ти кажа, че се гордея с теб, любов моя! Гордея се с това, което носиш в сърцето и душата си! Не го казвам защото си моя жена, а защото ти се възхищавам искрено! Вече не познавам добри хора като теб! Никога не се променяй, защото си безценна!" - написа фитнес инструкторът. 

Тази вечер пловдивчанката ще празнува, но не под тепетата, а в известен столичен клуб, в компанията на известни имена от българския хайлайф. 

Припомняме, че през месец януари Джулиана Гани каза "да" за втори път. Нейният любим Илиян Найденов й направи неочакваното предложение във романтична Виена. Той очарова своята половинка, като й падна на колене и извади пръстен в един от най-известните ресторанти във Виена "Das LOFT", който е разположен на 18-тия етаж.

За втори път: Джулиана Гани каза “ДА“ ВИДЕОНейният любим Илиян Найденов и предложи на 18-тия етаж на ресторант във Виена