Горещо парти с Плейбой привкус ще нажежи Пловдив до червено този петък. Апетитни красавици ще покажат най-доброто от себе си на сцената в Morado Premium Club на 7 февруари и без съмнение ще сбъднат най-смелите и разкрепостени фантазии на мъжката половина.

Плейбой зайчетата ще напълнят очите на посетителите на популярното заведение с бомбастична доза сексапил, а култовата вечер със сигурност няма да може да бъде забравена лесно. 

Специалното Плейбой парти на Morado Premium Club ще бъде съпроводено от много изненади и любимата на всички томбола с награди. Късметът в петък вечер ще се усмихне на трима гости на клуба, които ще получат:

- VIP стая за двама в Park & Spa Hotel Markovo;
- Бутилка Premium Алкохол;
- Бутилка вино;

Не пропускайте да присъствате на розовото земетресение този петък, епицентър, на което ще бъде Morado Premium Club

Само ден по-късно, в събота вечер партито отново няма да бъде за изпускане, защото зад пулта в Morado Premium Club ще застане един от разпознаваемите диджей в тези среди - DJ ROCCO, който ще представи перфектна музикална селекция за един силен финал на уикенда.

Клубът започва седмицата и с най-добрите "шокови" промоции в града. Клиентите на нощното бижу на Пловдив ще могат да се възползват от големите отстъпки на алкохолни напитки от Понеделник до Сряда.
 
 
Акцентът в менюто пада и върху богатия асортимент от интересни коктейли и превъзходни наргилета с висококачествени вкусове.
 
Всеки ден, посетителите на заведението имат възможността да вземат участие и в традиционната томбола с големите награди на Парк и СПА хотел Марково
 

Локализиран на ул. Авксентий Велешки 19 (Пеещите фонтани), Morado Premium Club съчетава вечерно развлечение, професионално озвучаване и уникален дизайн, създаден с усет към детайлите и съвременните удобства.

Телефон за реззервации: 0896 66 52 13